Προϊόντα για μάγειρα και (450)

ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Ο έλεγχος κόσκινου χρησιμοποιείται σε εγκαταστάσεις παραγωγής σιτηρών (μύλοι αλευριού, εργοστάσια καλαμποκιού κ.λπ.) για να ελέγξει το προϊόν πριν από τη συσκευασία. Αυτές είναι εγκαταστάσεις με χαμηλή χωρητικότητα και προβλήματα χώρου με δεύτερο σκοπό χρήσης. Τα κόσκινα μπορούν να κατασκευαστούν σε 5 και 10 στρώσεις. Μπορεί να εγκατασταθεί οπουδήποτε χωρίς προβλήματα. ΑΡΧ PRINCIPIO Διαθέτει το δικό του πλαίσιο ανάρτησης. Χάρη στο πλαίσιο, το κόσκινο είναι τοποθετημένο στο πάτωμα. Το πλαίσιο στο οποίο είναι κρεμασμένο έχει στιβαρή κατασκευή. Λειτουργεί με ένα σύστημα που κινείται από το κάτω κέντρο του κόσκινου. Λειτουργεί με τον ηλεκτρικό κινητήρα που είναι τοποθετημένος στο κάτω πίσω μέρος της μηχανής. Η διάμετρος κίνησης του κόσκινου μπορεί να ρυθμιστεί με το σύστημα κίνησης δύο βαρών.
Τεχνολογία Ανάμειξης - Για Βιομηχανικό Εξοπλισμό Μαγειρικής και Ψυκτικούς

Τεχνολογία Ανάμειξης - Για Βιομηχανικό Εξοπλισμό Μαγειρικής και Ψυκτικούς

Ο βασικός υλικός παράγοντας για την παραγωγή φρούτων, λαχανικών, μαρμελάδας, ζελέ και σαλτσών είναι οι οριζόντιοι ή κατακόρυφοι αναμικτήρες. Οι αναμικτήρες είναι καθοριστικός παράγοντας για την επίτευξη της μέγιστης ποιότητας προϊόντος. Αυτοί εξασφαλίζουν την ομοιογενή ανάμειξη των κομματιών προϊόντος και την κατανομή θερμοκρασίας με τις χαμηλότερες δυνατές δυνάμεις κοπής. Επιπλέον, σε συνδυασμό με άριστης ποιότητας δοχεία διαδικασίας, επιτυγχάνονται και σύντομοι χρόνοι διαδικασίας, καθιστώντας την KASAG την βέλτιστη τεχνολογία αναμικτήρων για εσάς. Επιπλέον, οι οριζόντιοι αναμικτήρες της KASAG διαθέτουν μια ειδική μηχανική σφράγιση ρουλεμάν που έχει αποδειχθεί εδώ και χρόνια. Συνεχώς αναπτύσσουμε τους αναμικτήρες μας και τις μηχανικές σφραγίσεις ρουλεμάν μας για βέλτιστη ποιότητα προϊόντος και αδιάλειπτη λειτουργία.
Ξεφλουδιστής

Ξεφλουδιστής

Η μηχανή αποφλοίωσης χρησιμοποιείται για την αποφλοίωση του σιταριού. Διαχωρίζει ξένες ουσίες όπως σκόνη, άμμο και μικρούς σπόρους από το σιτάρι. Θρυμματίζει το χώμα και άλλους προσκολλημένους κόκκους που είναι κολλημένοι στους κόκκους σιταριού, μειώνει το βακτηριακό φορτίο, προστατεύει το σιτάρι από βακτήρια και έντομα. Επίσης, επιτρέπει το διαχωρισμό κόκκων που δεν έχουν αποσπαστεί από την στάχυ. Το σιτάρι που εισέρχεται στη μηχανή από την είσοδο σιταριού εισέρχεται άμεσα στην περιοχή αποφλοίωσης σιταριού. Εδώ, το σιτάρι αποφλοιώνεται από την περιστροφή του ατσάλινου ρότορα, και το καθαρό, αποφλοιωμένο σιτάρι κατευθύνεται προς την έξοδο χάρη στις παλέτες στον ρότορα. Οι φλούδες και η σκόνη που διαχωρίζονται από το σιτάρι εκτοξεύονται έξω από τη μηχανή με αέρα μέσω των οπών του ατσάλινου πλεγμένου σύρματος στον ρότορα.
SMART MILL

SMART MILL

Είναι μια μηχανή που λειτουργεί με ένα πλήρως συμπιεσμένο σύστημα αέρα και χρησιμοποιείται για να μετατρέπει το σιτάρι που προέρχεται από τη μονάδα καθαρισμού σε αλεύρι σε εργοστάσια αλευριού. Ο σκελετός είναι κατασκευασμένος από φύλλο μετάλλου, και το υποσκελετό είναι πλήρως σκαναρισμένο στον πάγκο borvek για να διασφαλιστεί η παράλληλη διάταξη των σφαιρών. Ραβδιά από καουτσούκ τοποθετούνται κάτω από τις ολισθηρές επιφάνειες του κρεβατιού για να απορροφούν τις δονήσεις. Οι ιδιότητες των κυλίνδρων που είναι εγκατεστημένοι στη μηχανή ποικίλλουν ανάλογα με το διάγραμμα και καθορίζονται σύμφωνα με τον σκοπό της απόκτησης της επιθυμητής απόδοσης αλευριού από το εργοστάσιο. Όλοι οι έλεγχοι στη μηχανή γίνονται με τη βοήθεια βαλβίδων που διεγείρονται από αέρα και δεν υπάρχει κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας. Ανάλογα με την ποσότητα του εισερχόμενου προϊόντος, οι βαλβίδες διεγείρονται, οι έμβολα κλείνουν και οι σφαιρικοί κόκκοι ενεργοποιούνται. Χάρη στην πλάκα στους κυλίνδρους σιτηρών, η ποσότητα του προϊόντος μπορεί να ρυθμιστεί και παρέχεται ροή.
Τεχνολογία ανάμειξης - για συσκευές μαγειρέματος και βιομηχανικούς ψύκτες

Τεχνολογία ανάμειξης - για συσκευές μαγειρέματος και βιομηχανικούς ψύκτες

Για την παραγωγή παρασκευασμάτων με βάση φρούτα, λαχανικά, γλυκά, μαρμελάδες, ζελέ και σάλτσες χρησιμοποιούνται οριζόντιοι ή κατακόρυφοι αναδευτήρες. Για να επιτευχθεί η μέγιστη ποιότητα προϊόντος, οι αναδευτήρες είναι ένα καθοριστικό στοιχείο. Παρέχουν ομοιογενή ανάμειξη και κατανομή θερμοκρασίας εφαρμόζοντας τη μικρότερη δυνατή κοπτική δύναμη στα κομμάτια του προϊόντος. Δεδομένου ότι, όταν χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με υψηλής ποιότητας δοχεία διαδικασίας, επιτυγχάνονται σύντομοι χρόνοι επεξεργασίας, η KASAG σας προσφέρει μια απαράμιλλη τεχνολογία αναδευτήρα. Για τους οριζόντιους αναδευτήρες, η KASAG διαθέτει επίσης μια μηχανική σφράγιση του ειδικού ρουλεμάν που έχει αποδείξει την αποτελεσματικότητά της με την πάροδο των ετών. Αναπτύσσουμε τους αναδευτήρες και τις μηχανικές σφραγίσεις του ρουλεμάν μας για να επιτύχουμε βέλτιστη ποιότητα προϊόντος και λειτουργία χωρίς βλάβες.
ΣΥΡΜΑΤΟΜΕΤΡΗΤΕΣ

ΣΥΡΜΑΤΟΜΕΤΡΗΤΕΣ

Οι κοχλιωτοί μεταφορείς χρησιμοποιούνται για τη μεταφορά σπόρων και σκόνης σε οριζόντιο άξονα. Οι σπειροειδείς πλάκες διαφόρων μεγεθών χρησιμοποιούνται ανάλογα με τον σκοπό χρήσης. Οι πλήρεις σπείρες χρησιμοποιούνται μόνο για σκοπούς μεταφοράς. Παράγουμε κοχλιωτούς μεταφορείς με χωρητικότητες που κυμαίνονται από 5 τόνους/ώρα έως 500 τόνους/ώρα.
ΣΥΝΔΕΣΗ ΕΑΥΤΟΥ

ΣΥΝΔΕΣΗ ΕΑΥΤΟΥ

Σφιγκτήρες με ισχυρές ιδιότητες σύνδεσης και ευρείες διατομές χρησιμοποιούνται για τη σύνδεση των σιλό στύλων μεταξύ τους. Το πάχος των ραφών κυμαίνεται από 4 mm έως 8 mm ανάλογα με το σχέδιο.
ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ

ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ

ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ
Φούρνος πίτσας Campagnolo - Εξωτερικός φούρνος ξύλου με θόλο για άμεσο μαγείρεμα

Φούρνος πίτσας Campagnolo - Εξωτερικός φούρνος ξύλου με θόλο για άμεσο μαγείρεμα

Πίτσα έτοιμη σε 2 λεπτά Η Campagnolo διαφέρει μόνο από την Nonna Luisa στο μικρότερο μέγεθός της. Έτοιμη σε 10 λεπτά και μετά μόνο 2 ακόμα για να ψηθεί μια εξαιρετική πίτσα. Χαρακτηριστικά Μπροστινό μέρος από ανοξείδωτο χάλυβα. Καπάκι βαμμένο σε κόκκινο, καφέ ή μαύρο. Αυτόνομος τροχός από χάλυβα ή βαμμένος μαύρος.
PGD 2207

PGD 2207

PGD 2207
Σιλό με επίπεδη βάση

Σιλό με επίπεδη βάση

Οι τοίχοι σιλό CSI έχουν ελάχιστη εφελκυστική αντοχή 900.000 kgf/cm2 (63.200 Psi). Αυτές οι τιμές αποδεικνύουν ξεκάθαρα την υπεροχή μας σε σχέση με άλλα σιλό στην αγορά. ΕSI; προσφέρει ισχυρά, στοχευμένα και ανθεκτικά εμπορικά σιλό από χάλυβα. Τα φύλλα χάλυβα κατασκευασμένα από πολύ ανθεκτικό χάλυβα, οι ευρείες αποστάσεις κυματοειδούς, οι βαρέως τύπου γαλβανισμένοι πόλοι σιλό και οι αντίστοιχες υδρορροές οροφής είναι μερικά από τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που διατίθενται. Οι διάμετροι των εμπορικών τύπων σιλό από χάλυβα μας; Έχουν διαφορετικές διαστάσεις από 4,57 μ έως 32 μ. Διαθέσιμες είναι επιπλέον διαφορετικές διαστάσεις σε κάθε διάμετρο.
ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑΣ

ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑΣ

Χρησιμοποιείται για την κατακόρυφη μεταφορά σιταριού. Αποτελείται από δύο μέρη: την κάτω και την άνω κεφαλή. Το μήκος του σωλήνα ρυθμίζεται ανάλογα με το ύψος του κτιρίου. Η κίνηση του ανελκυστήρα γίνεται από τον κινητήρα με μειωτήρα που βρίσκεται στην άνω κεφαλή. Η βάση του κινητήρα διαθέτει ράγες και μπορεί να ρυθμιστεί εύκολα για να επιτρέπει ρυθμίσεις στο κέντρο του άξονα. Η τάση της ζώνης παρέχεται από τον μηχανισμό τάνυσης που είναι συνδεδεμένος με τα ρουλεμάν.
ΒΙΔΑ ΤΟΥΒΟΥ

ΒΙΔΑ ΤΟΥΒΟΥ

Η βίδα σωλήνα χρησιμοποιείται για την οριζόντια μεταφορά προϊόντων σε εργοστάσια αλευριού. Χρησιμοποιείται γενικά για οριζόντια, κεκλιμένη, δεξιόστροφη και αριστερόστροφη μεταφορά αλευριού και πίτουρου. Η βίδα που είναι τοποθετημένη στην έξοδο των σιλό αλευριού και πίτουρου είναι συνδεδεμένη με το κάτω μέρος της μηχανής rotoflow. Είναι δυνατή η κατασκευή σε διάφορα μεγέθη. Κατασκευάζεται σε διαφορετικές διαμέτρους και μήκη. Μπορεί να κατασκευαστεί σε δεξιόστροφη ή αριστερόστροφη κατεύθυνση ανάλογα με τον τόπο όπου θα χρησιμοποιηθεί. Χρησιμοποιείται σε διαδικασίες διανομής, συλλογής, ανάμειξης και προετοιμασίας σιταριού.
ΣΦΥΡΟΜΥΛΟΣ

ΣΦΥΡΟΜΥΛΟΣ

Χρησιμοποιείται για να σπάει προεξοχές σε εργοστάσια αλευριού. Η Başak, η kapçı κ.λπ. χρησιμοποιούνται για να σπάσουν προεξοχές. Οι μηχανικοί σφυροί και ο ανεμιστήρας λειτουργούν σε συνδυασμό με τον κινητήρα. Το σπασμένο προϊόν μεταφέρεται στην επιθυμητή τοποθεσία από τον ανεμιστήρα. Ο ανεμιστήρας θρυμματιστή έχει μέγιστο ύψος αποστολής 50 μέτρα. Η δεξαμενή τροφοδοσίας της μηχανής και ο κυκλώνας που θα χρησιμοποιήσει παρέχονται με τη μηχανή. Το πάχος του σώματος είναι 4 χιλιοστά, οι λεπίδες είναι κατασκευασμένες από ειδικό χάλυβα. Η μηχανή είναι στατικά ισορροπημένη και λειτουργεί σιωπηλά.
Γρήγορα μαγειρεμένα κριθάρι σε κομμάτια Νο. 1 - Δημητριακά σε σακούλα μαγειρέματος

Γρήγορα μαγειρεμένα κριθάρι σε κομμάτια Νο. 1 - Δημητριακά σε σακούλα μαγειρέματος

Τα κριθάρι κομμάτια TM "TERRA" Νο. 1 είναι μια πραγματική πηγή χρήσιμων ουσιών. Το κριθάρι, από το οποίο παράγουμε τα κριθάρι κομμάτια, είναι της υψηλότερης ποιότητας. Ολόκληρο το δημητριακό συσκευάζεται σε μερίδες σε θερμικές σακούλες. Έτσι, για να ετοιμάσετε ένα χορταστικό πρωινό ή ένα συνοδευτικό για το δείπνο, αρκεί να βράσετε νερό και να βάλτε τον απαιτούμενο αριθμό μερίδων σε αυτό. 35 λεπτά και το πιάτο είναι έτοιμο. Καλή όρεξη!
ΠΥΡΓΟΙ/ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

ΠΥΡΓΟΙ/ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

Οι δομές ασφαλείας πρέπει να είναι παρούσες σε όλα τα συστήματα αποθήκευσης σιτηρών. Οι κύριες είναι οι πύργοι ανελκυστήρων, οι διαδρομές πεζών και οι πλατφόρμες συντήρησης-ανάπαυσης τους και οι κλουβιά ασφαλείας. Όλα αυτά τα υλικά και ο εξοπλισμός παράγονται σε γαλβανισμένη μορφή. Οι δομές ασφαλείας μας, οι οποίες διαθέτουν πολλές διαφορετικές σχεδιάσεις, προσφέρονται σε μια ευρεία γκάμα μεγεθών. Όλες οι δομές παράγονται λαμβάνοντας υπόψη παράγοντες όπως το ύψος και η ταχύτητα του ανέμου. Η ομάδα σχεδίασής μας προσφέρει τις πιο ιδανικές λύσεις για τις δομές ασφαλείας σύμφωνα με τον προϋπολογισμό και τις ανάγκες σας. Οι δεξαμενές σιτηρών της Çukurova Silo θα σας εξυπηρετούν για πολλά χρόνια καθώς παράγονται σύμφωνα με υψηλής ποιότητας και ασφαλέστερες σχεδιάσεις.
Βίδα για σιτάρι, πίτουρο και αλεύρι

Βίδα για σιτάρι, πίτουρο και αλεύρι

Συλλέγει το αλεύρι από όλες τις εξόδους του κόσκινου και το παραδίδει στο δοχείο αλευριού μέσω πνευματικών συστημάτων. Οι είσοδοι αλευριού γίνονται με ξεχωριστές βαλβίδες εισόδου αλευριού. Οι βαλβίδες κατεβάζουν το εισερχόμενο αλεύρι στο σπειροειδές τμήμα. Από εδώ, κατευθύνεται στην έξοδο μέσω μιας σπείρας. Δεδομένου ότι το αλεύρι καλύπτεται με τρίχες στη σπείρα, αποτρέπεται ο σχηματισμός σκόνης. Υπάρχουν αεραγωγοί σε συγκεκριμένο σημείο σε αυτό το κλειστό φύλλο μετάλλου. Τα πόδια της σπείρας είναι κατασκευασμένα από ορθογώνιο προφίλ. Η έλικα του κινητήρα βρίσκεται στο πλάι του εξωτερικού σώματος και είναι στερεωμένη σε αυτή την πλευρά με τη βάση του κινητήρα. Υπάρχουν ελαστικά καλύμματα επιθεώρησης σε κάθε πλάκα αλευριού.
PGD 2213

PGD 2213

PGD 2213
ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΜΙΞΗΣ

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΜΙΞΗΣ

Είναι μια τεχνική προσθήκης του υλικού που θα αναμειχθεί στη ζωοτροφή μέσω μικροδοσολογίας.
Εγκαταστάσεις μαγειρέματος κατά παρτίδες για παρασκευές φρούτων - λαχανικών και σαλτσών σε αποστειρωμένο μοντέλο

Εγκαταστάσεις μαγειρέματος κατά παρτίδες για παρασκευές φρούτων - λαχανικών και σαλτσών σε αποστειρωμένο μοντέλο

Οι ειδικοί της KASAG είναι ειδικοί στην κατασκευή καζανιών και βιομηχανικών εγκαταστάσεων μαγειρέματος για την παραγωγή παρασκευασμάτων από φρούτα, λαχανικά και σάλτσες. Ακολουθώντας τις απαιτήσεις της σημερινής εποχής, κατασκευάζουμε ολοκληρωμένες εγκαταστάσεις με λέβητα, δεξαμενή ψύξης, συμπυκνωτή, σωληνώσεις και βαλβίδες σε αποστειρωμένο μοντέλο. Είναι θεμελιώδους σημασίας η πρόληψη της μόλυνσης του προϊόντος λόγω μικροβίων ή διασταυρούμενης μόλυνσης μεταξύ των προϊόντων. Αυτό επιτυγχάνεται χάρη σε έναν απαράμιλλο σχεδιασμό των συσκευών, σε μια ειδική μηχανική σφράγιση του ρουλεμάν και σε έναν λειτουργικό εξοπλισμό CIP (Cleaning In Place). Πάντα παρουσιάζουμε νέες λύσεις για τους πελάτες μας, κατασκευάζουμε ατομικές ή αρθρωτές εγκαταστάσεις που πληρούν στο μέγιστο τις απαιτήσεις τους.
ΑΛΥΣΙΔΩΤΟΙ ΜΕΤΑΦΟΡΕΙΣ

ΑΛΥΣΙΔΩΤΟΙ ΜΕΤΑΦΟΡΕΙΣ

Οι αλυσίδες μεταφοράς μας έχουν σχεδιαστεί για να χρησιμοποιούνται για πολλά χρόνια και σε πολλές διαφορετικές εφαρμογές. Οι αλυσίδες μεταφοράς μας, που παράγονται εξ ολοκλήρου από γαλβανισμένα και ανώτερα φύλλα χάλυβα, χρησιμοποιούνται για τη μεταφορά σιτηρών οριζόντια σε συστήματα αποθήκευσης σιτηρών. Προσφέρονται πολλές διαφορετικές επιλογές εφαρμογής, ανάλογα με τις συνθήκες του πεδίου και τις ανάγκες σας. Το κατάλληλο σύστημα μεταφοράς για εσάς παράγεται από 5 τόνους έως 500 τόνους/ώρα, ανάλογα με τις συνθήκες, τις συνθήκες του πεδίου και την ικανότητα των σιτηρών σας.
Κόκκοι ψιλοκομμένων μπιζελιών για γρήγορο μαγείρεμα - Δημητριακά σε σακούλα μαγειρέματος

Κόκκοι ψιλοκομμένων μπιζελιών για γρήγορο μαγείρεμα - Δημητριακά σε σακούλα μαγειρέματος

Νόστιμο χυλό από μπιζέλια για πρωινό, χορταστική σούπα για μεσημεριανό και μια υγιεινή συνοδευτική επιλογή για δείπνο. Όλα αυτά μπορούν να παρασκευαστούν από ψιλοκομμένα μπιζέλια TERRA. Ο σπόρος που προσφέρουμε στο τραπέζι σας είναι φτιαγμένος από ποιοτικές ποικιλίες μπιζελιών. Οι κόκκοι μπιζελιών μας δεν είναι μόνο χρήσιμοι. Είναι εύκολο και βολικό να παρασκευαστούν. Η συσκευασία περιέχει πέντε σακουλάκια ανθεκτικά στη θερμότητα με καθαρό σπόρο. Για να αποκτήσετε ένα έτοιμο πιάτο, η σακούλα μαγειρέματος πρέπει να βυθιστεί σε βραστό νερό. Σε 30-40 λεπτά, ο νόστιμος χυλός θα είναι έτοιμος και τα σκεύη θα παραμείνουν καθαρά.
ΠΙΕΣΤΗΣ ΠΕΛΕΤΩΝ

ΠΙΕΣΤΗΣ ΠΕΛΕΤΩΝ

ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ ΔΙΣΚΟΥ είναι 660/520/420 mm. ΠΛΑΤΟΣ ΜΑΣΗΣ .228 mm ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΛΑΤΟΣ .290 mm ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΑΛΕΤΟΠΟΙΗΣΗΣ .4727cm2 ΔΙΣΚΟΣ ΜΕ ΚΩΝΙΚΟ ΡΙΝΚ ΚΑΙ ΒΙΔΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ .6,9 m/sec ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ ΡΟΛΟΥ .320 mm. ΠΛΑΤΟΣ ΡΟΛΟΥ .232 mm ΔΙΠΛΟΣ ΡΟΛΟΣ . ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΜΕ ΙΜΑΝΤΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΡΟΛΩΝ ΚΑΙ ΔΙΠΛΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ 15* 15 ΣΥΝΟΛΟ 30 ΤΕΜΑΧΙΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΚΥΡΙΑΣ ΙΜΑΝΤΑΣ V 2 ΤΕΜΑΧΙΑ 110 KV 1000 rpm .ΚΕΛΙ ΠΕΛΛΕΤ 304 ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΑΝΘΡΑΚΟΧΑΛΥΒΑ ΚΕΛΙ ΠΕΛΛΕΤΙΣΜΑΤΟΣ ΔΙΑΚΟΠΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ .ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΜΑΓΝΗΤΗΣ .1 ΤΕΜΑΧΙΟ ΧΡΩΜΙΟΥ ΧΑΛΥΒΑ XT 86, ημέρα ΜΕ ΜΕΘΟΔΟ ΔΙΑΤΡΗΣΗΣ ΔΙΑΤΡΗΤΟ ΚΕΝΟ ΣΚΛΗΡΥΝΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΠΟΙΗΜΕΝΟ - ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ISO 9002 ΔΙΣΚΟΣ ΠΙΕΣΗΣ ΠΕΛΛΕΤ 1 ΣΕΤ ΠΛΗΡΕΣ ΡΟΛΟ.
ΚΛΙΜΑΚΑ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΚΛΙΜΑΚΑ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Δυνατότητα άμεσης παρακολούθησης της αποδοτικότητας των προϊόντων σε εργοστάσια Δυνατότητα παρακολούθησης της αποδοτικότητας των προϊόντων σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα Ακριβής ζύγιση με φορτίο από ανοξείδωτο χάλυβα Έλεγχος και αξιολόγηση δεδομένων βασισμένα σε PLC Δυνατότητα παρακολούθησης όλων των δεδομένων από τον υπολογιστή Δυνατότητα ιστορικής αναφοράς Γραφικές αναφορές αποδοτικότητας Δυνατότητα προσθήκης όσων ζυγών επιθυμείτε στο σύστημα Υπολογισμός αποδοτικότητας σύμφωνα με την είσοδο και την έξοδο Συναγερμός σε περίπτωση μετρήσεων εκτός ορίων
Βούρτσα κατά της πιτυρίδας

Βούρτσα κατά της πιτυρίδας

Επιτρέπει τον διαχωρισμό του αλευριού που έχει αναμειχθεί με πίτυρο. Χάρη στην ταχεία περιστροφή και τις παλέτες στο εσωτερικό, αποτρέπει την απώλεια αλευριού διαχωρίζοντας το αλεύρι από το πίτυρο. Το γωνιακό σχήμα της ειδικά κατασκευασμένης μπλούζας διασφαλίζει ότι τα μάτια παραμένουν ανοιχτά όλη την ώρα. Ο ρότορας έχει ισορροπηθεί. Έτσι, εξασφαλίζεται αθόρυβη λειτουργία. Ο κινητήρας είναι τοποθετημένος στο κάτω πόδι. Ο κινητήρας, οι τροχαλίες και οι ιμάντες καλύπτονται με τη βοήθεια ενός προστατευτικού φύλλου, αποτρέποντας την εμφάνιση εργατικών ατυχημάτων. Ο ρότορας είναι στερεωμένος και στις δύο πλευρές με χυτές ρουλάντες. Το προϊόν που χτυπιέται από τον ρότορα εξάγεται μέσω του διάτρητου φύλλου.
Φούρνος Ξύλου G50 - Εξωτερικός φούρνος ξύλου με έμμεσο μαγείρεμα

Φούρνος Ξύλου G50 - Εξωτερικός φούρνος ξύλου με έμμεσο μαγείρεμα

Απλό, βασικό και λειτουργικό Ενσωματωμένο καρότσι στο πλαίσιο, αερισμός, θερμόμετρο, χρονοδιακόπτης, εσωτερικός φωτισμός, μπροστινός πάγκος, 2 χρωμιωμένες σχάρες, 1 ταψί, αξεσουάρ για κατσαρόλες, αναμνηστήρας, καμινάδα με βαλβίδα καπνού, γάντι.
ΜΙΞΕΡ

ΜΙΞΕΡ

ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΕ ΟΜΟΓΕΝΗ ΤΡΟΠΟ. ΤΟ ΣΩΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΦΥΛΛΟ ΠΑΧΟΥΣ 4-5 mm ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΜΟΝΗΡΑΒΔΗ ΑΜΕΣΗΣ ΕΚΚΕΝΩΣΗΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΑΧΙΑ-ΦΛΑΞΕΔΑ ΠΙΠΕΡΙΑ. Η ΓΕΜΙΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ Η ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΠΙΕΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΓΕΜΙΣΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΕΡΟΠΙΠΕΡΑ. ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΝΩ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΡΟΤΟΡΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΜΕΙΩΤΗΡΑ. Η ΕΞΟΔΟΣ ΤΟΥ ΜΕΙΩΤΗΡΑ ΚΑΙ Η ΕΞΟΔΟΣ ΤΟΥ ΜΙΓΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΕΣ. ΜΙΑ ΔΙΠΛΗ ΣΠΕΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΞΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΕΙΓΝΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΟΜΟΓΕΝΗ ΜΟΡΦΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΜΙΞΗΣ.
Φούρνος πίτσας Benni - Εξωτερικός ξυλόφουρνος με θόλο για άμεσο μαγείρεμα

Φούρνος πίτσας Benni - Εξωτερικός ξυλόφουρνος με θόλο για άμεσο μαγείρεμα

Πίτσα έτοιμη σε 2 λεπτά Μεγάλη σε μέγεθος, μικρή σε τιμή. Ανάβει και θερμαίνεται σε 10 λεπτά, μετά μόνο 2 ακόμα για να ψηθεί μια πίτσα. Μπορείς επίσης να το αγοράσεις με το Καρότσι κουζίνας + επέκταση αντί για το στάνταρ. Καπάκι βαμμένο καφέ σκουριά - Μπροστινό βαμμένο μαύρο - Αυτόνομο καρότσι βαμμένο μαύρο. Διαθέσιμη η πόρτα με γυαλί.
ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΡΜΑΝΣΗ

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΡΜΑΝΣΗ

Αναγκαστική ανόπτηση; Χρησιμοποιείται σε εγκαταστάσεις παραγωγής αλεύρου για να παρέχει υψηλή περιεκτικότητα σε υγρασία στο σιτάρι σε συντομότερο χρονικό διάστημα και με λιγότερο νερό. Χρησιμοποιείται για να δώσει έντονη και τυποποιημένη προετοιμασία στο σιτάρι. Το σιτάρι που θα υγρανθεί εισέρχεται στην είσοδο της μηχανής με αυτόματο έλεγχο. Η είσοδος του νερού ελέγχεται από έναν ηλεκτρονικό ή μηχανικό μετρητή ροής. Το σιτάρι και το νερό εισέρχονται στη μηχανή ταυτόχρονα. Παρέχει 5% ανόπτηση ακόμη και στην πιο σύντομη απόσταση. Αναγκαστική ανόπτηση; Έχει σχεδιαστεί για να προσθέτει (προετοιμάζει) τη μεγαλύτερη ποσότητα νερού στο σιτάρι. Τα κύρια σώματα, κατασκευασμένα εξ ολοκλήρου από μέταλλο, είναι εύκολα αφαιρούμενα. Ο ρότορας αποτελείται από πολλές παλέτες διανομής πάνω του. - Το σιτάρι και το νερό αναμειγνύονται σε όλο το σώμα χάρη στις παλέτες στον ταχέως περιστρεφόμενο ρότορα. Με αυτή τη δυνατότητα, εκτελεί τη διαδικασία ανόπτησης με την επιθυμητή ταχύτητα εφαρμόζοντας ισχυρή τριβή, τρίψιμο και πίεση στο σιτάρι. Είναι δυνατή η επίτευξη υψηλών ικανοτήτων με αυτή τη μηχανή.
ΔΟΝΗΤΙΚΗ ΟΘΟΝΗ

ΔΟΝΗΤΙΚΗ ΟΘΟΝΗ

ΔΟΝΗΤΙΚΗ ΟΘΟΝΗ